Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembad

Geplaatst op 05 Aug. 2019, 14:04:35 Op aanvraag
Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembad
Belgie Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembadBelgie Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembadBelgie Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembadBelgie Vakantiepark Belgische Ardennen met binnenzwembad

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 05 Aug. 2019, 14:04:35
  • 211 x

Nieuw bij OUT! Vakantiehuizen, dit heerlijke vakantieparkje met uitzicht op de Maasvallei in de Belgische Ardennen, net ten zuiden van het historische Dinant:

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&l=B&p=705

Parc Les Etoiles ligt in de Belgische Ardennen tegen een zuidelijke en zonnige berghelling boven de #Maasvallei. Het park is 28 ha groot en rond elke stoere en luxe #vakantiewoning is veel ruimte en privacy. Vanaf de veranda kunt u heerlijk rustig genieten van het uitzicht. Er loopt een trap naar de rivier de #Maas en de aanlegsteiger van de #rondvaartboot. Het Parc Les Etoiles is heel compleet. Het restaurant "La Bonne Heure" serveert uitstekende gerechten. Op het mooie terras bij het restaurant kunt u heerlijk uitrusten en ook genieten van het schitterende uitzicht en de mooiste zonsondergangen. Er is broodjesservice, traiteurservice en een wasserette. Aan bewegingsmogelijkheden is er geen gebrek: tennisbanen, een #binnenzwembad en een binnen- en buitenspeeltuin staan garant voor vele uren plezier, ongeacht de weersomstandigheden. In de zomervakantie zal de jeugd zich vermaken dankzij het animatieteam. Tot slot is er natuurlijk de receptie, waar u alle dagen vriendelijk geholpen wordt door het personeel.

 

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?