Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, Ardennen

Geplaatst op 26 Aug. 2019, 09:27:48 Op aanvraag
Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, Ardennen
Belgie Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, ArdennenBelgie Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, ArdennenBelgie Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, ArdennenBelgie Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, ArdennenBelgie Klein Vakantiepark met zwembad, huisdiervriendelijk, Ardennen

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 26 Aug. 2019, 09:27:48
  • 122 x

Op in het hart van de Belgische #Ardennen, op 1 van de mooiste plekjes, in de feeënvallei, tussen #Houffalize en La #Roche, vindt u heerlijk in het groen gelegen, dit ruim opgezette #vakantiepark (38 bungalows, 2 huisdieren per bungalow) met groot speelveld, kinderbad en zwembad.

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=674

Het park ligt prachtig in het groen, met een groot speelveld om een balspel te spelen, met o.a. een zandbak, schommels, glijbaan en een wip. In de zomervakantie is het kinderbad en het verwarmde buitenzwembad geopend. Bij het #zwembad de taveerne met terras.

 

Prachtige wandelomgeving met vanaf het park 450 km. aan bewegwijzerde wandelpaden. Op wandelafstand vindt u het dorpje Achouffe, vooral bekend vanwege de Bierbrouwerij (La #Chouffe, het kabouterbier, voor rondleidingen, proeverijen en met een shop), maar u vindt er ook een vis (kweek)vijver, diverse tavernes en er worden muziekavonden georganiseerd

 

De omgeving leent zich verder perfect voor de sportievelingen onder u. Natuurlijk mountainbiken, maar zeker ook #kayakken en in de winter langlaufen! U bevindt zich in de feeënvallei, bekend vanwege haar bloemen, feeën en "nutons" (dwergen) die 's nachts uw schoenen repareren.... In Houffalize vindt u o.a. #Houtopia, een leerzaam recreatiepark. Maar daarvoor kunt u ook naar #Chlorophylle. La Roche is met z'n burcht aan de rivier de #Ourthe een van de mooiere dorpen van de Ardennen dat u bezoekt vanwege het Oorlogsmuseum (Ardennenoffensief), de chocolat of het prachtige uitzicht!

 

Heel fijn park voor senioren die willen genieten van rust, ontspanning, wandelen en natuur. In het hoogseizoen met het zwembad zeker ook geschikt voor (jonge) gezinnen!

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=674

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?