Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Modern Vakantiepark met zwembaden Luxemburg

Geplaatst op 03 Jul. 2019, 16:52:18 Op aanvraag
Modern Vakantiepark met zwembaden Luxemburg
Luxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden LuxemburgLuxemburg Modern Vakantiepark met zwembaden Luxemburg

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 03 Jul. 2019, 16:52:18
  • 72 x

Dit sfeervol gerenoveerde #vakantiepark ligt in het plaatsje Hosingen, op ca. 500 meter hoogte, tussen de pittoreske stadjes #Clervaux & #Vianden (15 kilometer), in Luxemburg. Het park ligt aan de rand van een groot natuurpark, waar u tijdens het #wandelen van verschillende routes kunt genieten van de mooie omgeving. Niet zonder reden wordt Luxemburg het groene hart van Europa genoemd. De streek is rijk aan rivieren en beken, wouden, akkerland, wijnbergen en prachtige landschappen. Bij voldoende sneeuw kunt u direct achter het park langlaufen.

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=704

Het sport- en vrijetijdsbad, dat direct naast het park ligt heeft een tal van voorzieningen waarvan je kunt genieten. Het overdekt zwembad van ongeveer 600 m2 bestaat uit een zwembad (25 x 12,5 m.) met een beweegbare vloer, een kinderbad, een warm- en koudwater dompelbad en een 60 m. lange glijbaan! In het saunagedeelte kunt u heerlijk ontspannen in het saunagedeelte met een sanarium, een stoombad, een ontspanningsruimte en als extra een buitenruimte met blokhutsauna. Een ruimte van ongeveer 350 m2 met fitnessapparaten staat klaar om de geestelijke ontspanning van lichamelijke inspanning te ervaren. Tussendoor of na afloop kun je genieten van een een hapje en een drankje. Elke gast heeft 2 uur per dag gratis toegang tot het overdekte zwembad! Op het park is onlangs een nieuwe, kleurrijke 12 holes Adventure Golfbaan geopend. De midgetgolfbaan in de stijl van de Flintstones biedt veel plezier voor jong en oud het gehele jaar door! Direct naast het park starten diverse wandel- en fietsroutes waaronder een belevenispad (3,5 km) voor de kinderen.

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=704

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?