Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.

Geplaatst op 14 Jun. 2024, 08:54:50 Op aanvraag
Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.
Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.Nederland Mooie bungalows en chalets te huur in een waterrijke omgeving.

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 14 Jun. 2024, 08:54:50
  • 826 x

Onze vakantiehuizen zijn allemaal verschillend qua grootte, indeling en meubels. Desondanks hebben wij ze ondergebracht in 8 verschillende types. We hebben een 3 persoons type Vlotvaren (40m2), De 4 persoonstypes zijn in volgorde van grootte de  Zwanenbloem (50m2) en Wilgenroos 4p (65-70m2). Er zijn 3 types die geschikt zijn voor 6 personen en dat zijn de Wilgenroos 6p (85m2) Waterlelie (90m2) en de Karper (70m2). Als laatste hebben we de 8-10 persoons woning en dat is ook een Wilgenroosvariant (100-110m2). Al onze woningen beschikken o.a. over Kabel-TV, een gemeubileerd terras, een combimagnetron een koelkast met vriesvakken, een afwasmachine en gratis WIFI. De Vlotvaren heeft geen wasmachine alle andere types hebben deze wel.

 

Wat kunt u nog meer verwachten? Op ons park zijn uw huisdieren meer dan welkom, het aantal huisdieren wat u mag meenemen is onbeperkt. Een flink aantal woningen liggen aan de karpervijver of het open water. Heeft dit uw voorkeur, laat ons het weten!

 

 

Website

Locatie
Vakantiepark de Groote Vliet

Lid sinds: 26 / 11 / 2018

Onderdijk 245
1693 CG WERVERSHOOF

0228583229

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?