Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Huisdiervriendelijke OUT Bungalow Zeeland

Geplaatst op 10 May. 2019, 09:47:45 Op aanvraag
Huisdiervriendelijke OUT Bungalow Zeeland
Nederland Huisdiervriendelijke OUT Bungalow ZeelandNederland Huisdiervriendelijke OUT Bungalow ZeelandNederland Huisdiervriendelijke OUT Bungalow ZeelandNederland Huisdiervriendelijke OUT Bungalow ZeelandNederland Huisdiervriendelijke OUT Bungalow Zeeland

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 10 May. 2019, 09:47:45
  • 138 x

Super charmante, riante privé #bungalow op Noord Beveland (#Zeeland). De bungalow ligt op een zeer ruim privé perceel dat speciaal voor uw #huisdieren (of kleine kinderen) volledig werd omheind. Het Veerse Meer ligt op loopafstand, het #Noordzee #strand op fietsafstand!

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/huis1.htm?t=nl&h=NL-ZL-0117

U verblijft op loopafstand van het Veerse meer. In het seizoen bent u met het fietspondje (fiets een rondje met een pondje) zo aan de overkant, in het historische (Middeleeuwse) Veere op het eiland Walcheren. Naar de andere kant komt u in het toeristische dorpje Kamperland voor de VVV, de supermarkt en een restaurantje. Op de fiets zit u ook zo op het Banjaard strand aan zee! In Kamperland is een Ezeltjes boerderij, iets verderop vindt u bij 5-star-farm een kleine overdekte speeltuin. Natuurlijk maakt u van hieruit een daguitstap naar de Neeltje Jans (met zeehondjes?). Verder zijn Middelharnis en eventueel ook Zierikzee uw bezoek waard.

Meer huisdiervriendelijke OUT! vakantiehuizen  https://www.outvakantiehuizen.nl/nl/huisdiertoegestaan.htm

 

 

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?