Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Vakantiepark Friesland aan het water

Geplaatst op 05 Aug. 2019, 14:05:03 Op aanvraag
Vakantiepark Friesland aan het water
Nederland Vakantiepark Friesland aan het waterNederland Vakantiepark Friesland aan het waterNederland Vakantiepark Friesland aan het waterNederland Vakantiepark Friesland aan het waterNederland Vakantiepark Friesland aan het waterNederland Vakantiepark Friesland aan het water

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 05 Aug. 2019, 14:05:03
  • 172 x

Kleinschalig vakantieparkje aan de Dokkumer Ee, vlakbij het beruchte Bartlehiem tussen de mooie steden Leeuwarden en Dokkum.

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=699

 

De 5 luxe villa's van het park zijn fraai geintegreerd in het dorpsgezicht van het karakteristieke Burdaard en de landelijke omgeving van vaarten en sloten.

 

Het park heeft vanwege de opzet geen eigen voorzieningen maar mede daarom en de populariteit van Burdaard onder de duizenden watersporters maar ook fietstoeristen, is dit relatief kleine dorpje nog rijkelijk bedeeld met een supermarkt, bakker, horeca en zelfs een multifinktioneel centrum met binnenzwembad, tennisbaan en fitnesscentrum. O.a. nog goed te bezoeken van hieruit: AquaZoo Friesland in Leeuwarden, Terp Hegebeintum met schitterende uitzichten, het speel- en dierenpark Sanjesfertier in de Westereen, het Nationaal Park de Alde Feanen, het Zeehondencentrum in het naburige Groningse Pieterburen, de Leeuwarder musea (culturele hoofdstad van Europa 2018).

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&p=699

#villa, #vakantiepark, #aanwater, #visvakantiehuizen

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?