Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossen

Geplaatst op 06 Sep. 2019, 21:37:05 Op aanvraag
Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossen
Nederland Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossenNederland Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossenNederland Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossenNederland Sfeervolle vakantiebungalow in de Ermelose bossen

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 06 Sep. 2019, 21:37:05
  • 180 x

Wij verhuren een sfeervolle vakantiebungalow, genaamd 'de Heksenketel',  voor vijf personen op een unieke locatie te midden van de prachtige bossen en naast de Ermelose heide op de Gelderse Veluwe.
De vrijstaande bungalow staat op het rustige park 'de Toverberg' in de gemeente Ermelo.

De bungalow kenmerkt zich door een gezellige indeling: een woongedeelte met open keuken en een allesbrander, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 1 eenpersoonsbed en een hoogslaper. Verder is er een kleine badkamer.

Rondom de bungalow is veel eigen ruimte, groot terras en twee eigen parkeerplaatsen. Buiten staat een loungeset en een tuinstel. De nabije omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, mountainbiken en wandelen.

Huisdieren zijn onder voorwaarden welkom en gratis. Informeer gerust naar flexibele huurperiodes en onze gunstige prijsopgave.

Raadpleeg onze website voor meer informatie en het contactformulier!

Website

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?