Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....

Geplaatst op 28 Sep. 2020, 07:31:02 Op aanvraag
Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....
Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....Nederland Niet voor 't zwemmen de kerk uit.....

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 28 Sep. 2020, 07:31:02
  • 302 x

Er zijn mensen die worden op deze #nieuwjaarsdag in de kerk wakker.. Met de hele #familie of de #vriendengroep. Even een frisse #nieuwjaarsduik in je #zwembad. Potje poulen met je maten, nog een laatste glas #champagne met een #oliebol...

2020 is jouw jaar. Als je snel bent, hij staat nog vrij voor jou en je vrienden oud/nieuw 2020/2021 of, voor de echte toekomstplanners, zelfs al 2021/2022! (Maar gewoon tussendoor een weekendje kan natuurlijk ook!) Boek bij OUT! Met ANVR/SGR garantie op:

https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/huis1.htm?t=nl&h=NL-DR-0088

Unieke kwaliteiteitsaccommodatie (CV, WIFI) in het sympathieke dorpje Gasselternijveen op de fraaie Drentse Hondsrug: gerealiseerd in een voormalig kerkje van medio 1800.
Wonen:Op de voormalige galerij is een sfeervolle salonruimte met TV gerealiseerd. Met een praktisch extra keukenhoekje voor de lichte catering tijdens een gegarandeerd gezellig (en muzikaal? -er staat een piano-) samenzijn.Koken:Beneden een zeer complete (o.a. oven, magnetron en afwasmachine) woonkeuken met heerlijk grote eettafel. Kinderstoel.Slapen:Beneden in het voormalig zogenaamde centrale 'schip' van de kerk, zijn de mooie slaapruimtes gerealiseerd: 6 tweepers. slaapkamers (boxsprings voor een één- of tweepers. opstelling) en 2 driepersoons kamers (beide met 1x1 plus 1x stapel). Dekbedden.Sanitair:Modern sanitair. Douche, wastafel en toilet bij 4 van de tweepers. slaapkamers, De overige slaapkamers (op een tweepers. na) hebben een wastafel. Extra badkamer met douche, wastafel en toilet, extra badkamer met douche-/badcombinatie met wastafel en toilet. 2 separate toiletten.Buiten:Leuke, beschutte tuin met trampoline, speeltuintje en jeux de boule-baan. Leuk, afgescheiden voetbalveldje met doeltjes. Sfeervol tuinhuis met overdekt terras, ruimte met tafelvoetbal en in de aanbouw van de kerk vindt u een recratieruimte met tafeltennis, poolbiljart, sauna, relaxruimte en ...... binnenzwembad!Omgeving:Door het gehele jaar prima uitvalsbasis voor uitstapjes voor jong en oud. Een greep: Hunnebeddencentrum Borg, Boomkroonpad Borger, Plopsa Coevorden, Attractiepark Drouwenerzand, Wildlands Emmen, Gevangenismuseum/Escaperoom Veenhuizen. s' Zomers lekker zwemmen in het natuurwater van het door uitgestrekte bossen omgeven Nije HemelriekMet de aanwezige wasmachine en droger ook heel geschikt voor een wat langer verblijf in deze veelzijdige accommodatie én omgeving.

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?