Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, Noordzee

Geplaatst op 06 Jul. 2021, 20:47:19 Op aanvraag
vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, Noordzee
Nederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, NoordzeeNederland vakantiewoning (1-5p) nabij Oosterschelde, Veerse Meer, Noordzee

Omschrijving
 • Op aanvraag
 • 06 Jul. 2021, 20:47:19
 • 138 x

Zoek je een mooie vakantie-omgeving of wil je er even tussenuit? Dan nodigen wij je graag uit om naar Noord-Beveland te komen. Vakantiehuis het Wisske in het dorpje Wissenkerke staat voor je klaar. Het huis is geschikt voor 4 tot 5 personen.Maar met name in het voorseizoen zijn er leuke kortingen als je met 2 personen komt.

Alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf zijn aanwezig:
Noord-Beveland is omgeven door water. En diverse stranden zijn op korte afstand: zoals het prachtige brede Banjaard strand aan de Noordzee. Maar zeker zo mooi zijn de minder bekende kleinere strandjes aan het Veerse Meer en aan de Oosterschelde.
Ook tref je hier vele inlagen aan. Dit zijn gebiedjes die liggen tussen de zeedijk en de erachter gelegen reservedijk, en zijn allen voor zich allemaal kleine mooie unieke en gevarieerde natuurgebiedjes., waar vele dieren en planten leven. Een vogelhut is op loopafstand te bereiken.
Vele prachtige fiets en wandel routes nodigen jeuit om op pad te gaan: heerlijk langs de zeedijk uitwaaien, over de dijken, langs de uitgestrekte landerijen of door de polders fietsen. Tot  rust komen onderweg tijden een picknick. Zonnetje op het gezicht? Wat wil een mens nog meer?
Zeeland is een water gebied bij uitstek. Nabij het vakantiehuis zijn vele actieve mogelijkheden zoals surfen, waterskiën,  duiken (Zeeland heeft unieke duiklocaties!), zeilen en zo voort.
Ga je liever wat bezichtigen: authentieke, gezellige plaatsen als Zierikzee, Veere, Middelburg zijn op korte afstand en bieden een leuke binnenstad, met gezellige terrasjes, oude prachtige panden, antiekwinkeltjes, pittoreske oude vissershaventjes en diverse gevarieerde winkels om heerlijk te shoppen. Ook de diverse musea zijn zeker een bezoek waard.
Kortom: Of je er voor kiest om heerlijk lui aan het strand te gaan liggen, of om actief te zijn. Op Noord-Beveland kun je je hart ophalen. Kom genieten! Kijk snel op www.opnoordbeveland.nl voor meer informatie, foto’s, actuele prijzen.. En heb je vagen of wensen: bel ons gerust op. Wij kijken er naar uit je (jullie) te mogen ontvangen..

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Chalets en kampeerplaatsen op camping Stelleplas in Zeeland

Chalets en kampeerplaatsen op camping Stelleplas in Zeeland

T.h. nette chalet(caravan)s en kampeerplaatsen op camping-vakantiepark Stelleplas in het mooie hart van Zeeland (Heinkenszand, omg. GOES). De chalets  (max. 6 pers.) zijn van alle gemakken voorzien ...

Zie omschrijving
Bedrijf
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?