Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTA

Geplaatst op 02 May. 2021, 08:19:51 € 780,00
VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTA
Spanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTASpanje VAKANTIEVILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTA

Omschrijving
  • € 780,00
  • 02 May. 2021, 08:19:51
  • 897 x

 

 

Deze grote, van alle gemakken voorziene, 130m2 grote villa, ligt op een grondstuk van ruim 2.400 m2, in het buitengebied vlakbij de echte Spaanse dorpjes Catral, Dolores. De villa is geschikt voor 6 personen.

Het grote natuurgebied El Hondo ligt vlakbij. Hier wonen meestal grote kolonies vogels en er worden fietspaden aangelegd vanuit Santa Pola.

Liggend aan het privézwembad (12x5) zult u genieten van de rust en kunt u de batterij weer helemaal opladen.

Rondom de villa is een grote, schitterend aangelegde mediterrane tuin met diverse soorten palmen, citroen- en sinaasappelbomen en mooie bloeiende planten en struiken. Er slingeren wandelpaden door de tuin en er zijn diverse leuke hoekjes. Het hele grondstuk is omheind en er is veel beplanting, dus volop privacy.

De hele villa is voorzien van centraal geregelde airco en is geschikt voor 6 personen

Het huis ligt midden tussen de landerijen en boerderijen, met en paar villa’s bij elkaar. Het gebied leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

Prijs per nacht, afhankelijk van het seizoen: 77,-, 97 of 135 euro.

GRATIS WIFI BESCHIKBAAR

OVERWINTEREN IN DE MAANDEN NOVEMBER T/M MAART KOST SLECHTS 780€ PER MAAND Goede houtkachel aanwezig.

In het dorpje Catral, wat op ong.3 km ligt, zijn alle voorzieningen aanwezig zoals supermarktjes, goede restaurants waar u voor een zeer redelijke prijs kunt eten, gezellige terrassen enz.

’s Avonds heerlijk onder het speciale overdekte terras BBQ-en met lekker grote gamba’s, stukje vlees of vis en verse salade, `n lekker drankje erbij en uw dag kan niet meer stuk.

Kijk op onze website: costablancavakantiewoningen bij Camino Hondo 57 voor uitgebreide informatie, foto’s, prijzen en beschikbaarheid.

 

Registratienummer VT-447174-A

http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/camino-hondo-57/

 

Website

Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen

Lid sinds: 22 / 09 / 2018

Apartado COrreos 359
03170 Rojales

0034678303393

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?