Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

Boerderij in Twente voor 12 personen

Geplaatst op 28 Jun. 2021, 15:08:36 Op aanvraag
Boerderij in Twente voor 12 personen
Nederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personenNederland Boerderij in Twente voor 12 personen

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 28 Jun. 2021, 15:08:36
  • 714 x

In een van de mooiste stukjes van #Twente gelegen, deze voormalige boerderij voor met z'n 12-ven. Heerlijke luxe en comfort in een authentieke setting. Perfect voor een weekendje met de #familie!

U verblijft in een prachtige omgeving met volop afwisselende wandel- en fietsroutes. Natuurgebieden zoals de Galgenberg, Springendal (bronnen) en het dal van de Mosbeek, de historische graftheuvels en de authentieke watermolens nodigen uit naar buiten. Het nabij gelegen Ootmarsum is met de oude vakwerkhuizen, historische gebouwen, galerien en terrasjes zowel pittoresk als gezellig.

In Reutum vindt u binnenspeeltuin de Morskieft, in Denekamp een zwembad. Met de kinderen staat natuurlijk een dagje Hellendoorn op de het programma. De bekendste bezienswaardigheden van Twente zijn de Sterrenwacht in Latrop en Kaarsmakerij in Beuningen. Net over de grens bezoekt u Bad Bentheim met het gelijknamige slot en de dierentuin van Nordhorn.

Prachtig vrijstaand #vakantiehuis. Bij uw aankomst zijn de bedden opgemaakt. De eigenaar verkoopt desgewenst zelfgemaakte zuivelproducten.

Oja, nog één dingetje had u al eens aan #klootschieten gedacht?

https://www.outvakantiehuizen.nl/nederland/overijssel/twente/vakantiehuis/12-personen/mander/nl-ov-0076

Website

OUT! Vakantiehuizen

Lid sinds: 06 / 11 / 2018

Molenwieken 2c
5461 KG Veghel

0413385885

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?