Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

Tijdelijke woonruimte Harderwijk!

Geplaatst op 14 Jun. 2024, 07:31:29 Op aanvraag
Tijdelijke woonruimte Harderwijk!
Nederland Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Nederland Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Nederland Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Nederland Tijdelijke woonruimte Harderwijk!Nederland Tijdelijke woonruimte Harderwijk!

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 14 Jun. 2024, 07:31:29
  • 336 x

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om bungalows en chalets voor langere periodes (maanden) te huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, van 1 oktober tot en met 31 maart. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden. Ze zijn smaakvol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis wifi, wat een comfortabel tijdelijk verblijf in een van onze accommodaties garandeert.

De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:

  • Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning       
  • Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
  • Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
  • Een fijne, rustige plek tijdens een scheidingsperiode

Als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt u uw auto direct naast uw accommodatie parkeren. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van onze all-weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Voor extra gemak zijn er wasserettefaciliteiten beschikbaar, en onze receptie biedt fietsverhuur tegen een kleine vergoeding.

Voor een beter beeld van ons park, de bungalows, chalets, en de prachtige omgeving, nodigen wij u uit om onze website te raadplegen: www.verscholendorp.com. Hier kunt u zien waarom een tijdelijk verblijf op ons park een uitstekend alternatief is.

Voor meer informatie of een prijsopgave voor een langer verblijf, kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch op het nummer: 0341-820227. We staan klaar om in overleg met u de beste opties, accommodaties en verblijfsperiodes aan te bieden.

Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Vakantie vieren op de Veluwe!

Vakantie vieren op de Veluwe!

Kom en geniet van een zorgeloos en aangenaam verblijf in een van onze prachtige bungalows of knusse chalets op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk, centraal gelegen op de Veluwe!Onze bungalows bieden een standaard van comfort ...

Op aanvraag
Bedrijf
Op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk?

Op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk?

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) te huren, van 1 oktober tot en met 31 maart, tegen aantrekkelijke prijzen.Onze accommodaties zijn geschikt voor ...

Op aanvraag
Bedrijf
Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Lid sinds: 30 / 11 / 2018

Boslaan 2
3847 LT Harderwijk

0341820227

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?